ZADAR JE DOMAĆIN PRVOG VELIKOG TRENINGA JUBILARNE DESETE SEZONE AKTIVNE HRVATSKE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Grad Zadar domaćin je velikom treningu jubilarne desete sezone Aktivne Hrvatske. Tim vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta vježbat će s građanima pored Pozdrava Suncu u subotu, 9. travnja u 17 sati. Vježbači se već sad, zbog ograničenog broja, mogu prijaviti za trening putem službene web stranice:  www.aktivnahrvatka.hr

Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Partneri projekta u Zadru su Grad Zadar i TZ Grada Zadra. Trenerski tim predvodi kineziolog Drago Pezić. Trening je namijenjen svim generacijama, izvodi se vlastitom tjelesnom težinom uz stručno vodstvo trenera projekta.

Aktivna Hrvatska do sada je na treninzima u devet godina okupila više od 40 tisuća građana. „Broj onih koje je naša poruka potakla na vježbanje broji se u stotinama tisuća. No, nažalost potrebno je stalno poticati i afirmirati ljude jer s vremenom interes opada. U sezoni pred nama krećemo u odlučnu borbu za promjenu životnih navika Hrvatske, a posebno se veselimo treningu u Zadru!“ – izjavio je trener Drago Pezić.

Partneri projekta su Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Mentalni trening, Definicija Hrane, GRAWE osiguranje, Janaf, PIK Vrbovec, Rajska Rajčice, Jana, Mg Mivela, AllergoSan, Falkensteiner Resort Punta Skala, Valamar hoteli Dubrovnik te Plava Laguna.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU