WOW! KAKVA ENERGIJA U DARUVARU NA TRENINGU AKTIVNE HRVATSKE I ASJE PETERSEN

WOW!

KAKVA ENERGIJA U DARUVARU NA TRENINGU AKTIVNE HRVATSKE I ASJE PETERSEN

 

Izvrsna i rijetko viđena sportska energija vladala je na treningu Aktivne Hrvatske na novoobnovljenom stadionu Sokol u Daruvaru. Gotovo stotinu vježbača svih uzrasta izabralo je subotnje toplo jutro za trening uz našu proslavljenu trenericu Asju Petersen uz koju je vježbao tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba u kojem su Iva Lončar, Karla Kaurić i Karlo Kligl. Program je vodila Renata Sopek. Generalni partner projekta je HEP.

“Iako smo u Daruvaru prvi puta, oduševila me energija i entuzijazam okupljenih vježbača. Trening su odradili odlično. Vjerujem kako će savjeti i znanja koja su usvojili koristiti u njihovoj svakodnevnoj rutini te da će nastaviti svakodnevno vježbati.” –izjavila je Asja Petersen dok je Renata Sopek dodala: “Daruvar je pokazao pravi sportski duh. Stadion Sokol je izvrstan za svaki oblik treninga i zahvaljujem Gradu Daruvaru na pozivu!”

Aktivna Hrvatska u devetoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića te uz podršku Ministarstva turizma i sporta. Partneri su Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatska liječnička komora, Definicija Hrane i Mentalni trening. Trening u Daruvaru održao se uz podršku grada Daruvara, a otvorio ga je saborski zastupnik Vladimir Bilek.

Svi vježbači dobili su prostirke i majice za vježbanje, Magnezij Citrat 375 Dietpharma i Pharmasa. Rajska je darovala svježe rajčice, Mivela vodu, a PIK Vrbovec PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit. Partneri projekta su Decathlon, Redox i Falkensteiner Resort Punta Skala.

Idući trening Aktivne Hrvatske održava se u Falkensteiner Resortu Punta Skala u Petrčanima u subotu, 10 srpnja u 9 sati. Vježbat ćemo i u Vinkovcima 4. te u Zagrebu 18. rujna. Za treninge se možete prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU