TRENING U ZADRU U SUBOTU U 12 SATI U DVORANI KREŠIMIRA ĆOSIĆA NA VIŠNJIKU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Prvi veliki trening desete sezone Aktivne Hrvatske održat će se ove subote u novom terminu u 12 sati u dvorani KREŠIMIRA ĆOSIĆA NA VIŠNJIKU.

Naime, radi najave lošeg vremena u poslijepodnevnim satima program će početi u 11 sati od kad se građani mogu besplatno educirati i zatražiti savjete, a samo vježbanje uz Dragu Pezića, Renatu Sopek i tim Kineziološkog fakulteta počinje u 12 sati.

Pozivamo sve da se prijave za trening na www.aktivnahrvatska.hr . Trening u Zadru održava se uz podršku Turističke zajednice Zadra. Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta te Hrvatskog olimpijskog odbora. Generalni partner projekta je HEP. 

PIK Vrbovec svim vježbačima daruje šunku u ovitku i PIK kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit, Rajska rajčice, Nutribullet priprema zdravi napitak kojim se osvježuju vježbači. Podravka daruje EVA – riblje proizvode pripremljene po tradicionalnim recepturama, vrhunske kvalitete i nutritivno bogatog sastava. AllergoSan poklanja Omni Biotic jer zdravlje počinje u crijevima, tu su i Jana i Mg Mivela za osvježenje, a Ewo Pharma PERSKINDOL proizvode uz pomoć mentola i pažljivo odabrane kombinacije eteričnih ulja koji ublažavaju bolove u mišićima i zglobovima. Herbalife Nutrition zamjenske obroke, dodatke prehrani i proizvode za sportsku prehranu. Partneri projekta su INA – čista snaga, Janaf – jer energija povezuje, GRAWE osiguranje, Mentalni trening, Definicija Hrane, Falkensteiner Resort Punta Skala, Valamar hoteli Dubrovnik i Plava Laguna.

“Trening je prilagođen svim generacijama i vjerujem da ćemo se svi skupa dobro istrenirati, ali i zabaviti!” – izjavio je kineziolog Drago Pezić.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU