VELIKI INTERES OSJEČANA ZA MENTALNI TRENING AKTIVNE HRVATSKE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Osječani su prepoznali važnost brige za vlastito zdravlje. Edukativna radionica Aktivne Hrvatske – Mentalni trening izazvala je interes Osječana, koji će u velikom broju, u subotu 3. ožujka u hotelu Osijek od 15 sati, slušati zanimljivo predavanje na temu Fokusa. Mentalni trening održava se u sklopu sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska koji se odvija pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Generalni partner projekta je HEP.

Psiholozi Mentalnog Treninga, Ana Kotzmuth i Igor Čerenšek održat će predavanje koje će Osječanima pokazati kako upravljati svojim fokusom. Fokus je vještina koja se može uvježbati, a tada postaje moćno sredstvo za ostvarivanje vlastitih ciljeva i potencijala. Ana i Igor, koji inače svakodnevno rade s vrhunskim hrvatskim sportašima, u Osijeku će predstaviti tehnike treniranja fokusa, poput upravljanja vlastitim mislima i mentalne simulacije.

Projekt Aktivna Hrvatska održava se u suradnji s Kineziološkim fakultetom iz Zagreba, Hrvatskom liječničkom komorom – čiji će liječnici u Osijeku održati predavanje, Biotreningom te nutricionistima iz Definicije hrane. Sudionike će na nakon radionice darivati partneri projekta. Generalni partner projekta HEP darovat će majice, a NIVEA poklon za njegu tijela. Polaznici radionice osvježit će se Mivelom-vodom Vašeg srca, a tu je i najbolji sportaš u gradu Decathlon koji priprema iznenađenje. Partner projekta Merkur osiguranje provest će zanimljivu anketu nakon koje slijedi ugodno iznenađenje. Partneri projekta su Falkensteiner hotel&spa Iadera i hotel Valamar u Dubrovniku.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU