VELIKI INTERES OSJEČANA ZA MENTALNI TRENING AKTIVNE HRVATSKE

Osječani su prepoznali važnost brige za vlastito zdravlje. Edukativna radionica Aktivne Hrvatske – Mentalni trening izazvala je interes Osječana, koji će u velikom broju, u subotu 3. ožujka u hotelu Osijek od 15 sati, slušati zanimljivo predavanje na temu Fokusa. Mentalni trening održava se u sklopu sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska koji se odvija pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Generalni partner projekta je HEP.

Psiholozi Mentalnog Treninga, Ana Kotzmuth i Igor Čerenšek održat će predavanje koje će Osječanima pokazati kako upravljati svojim fokusom. Fokus je vještina koja se može uvježbati, a tada postaje moćno sredstvo za ostvarivanje vlastitih ciljeva i potencijala. Ana i Igor, koji inače svakodnevno rade s vrhunskim hrvatskim sportašima, u Osijeku će predstaviti tehnike treniranja fokusa, poput upravljanja vlastitim mislima i mentalne simulacije.

Projekt Aktivna Hrvatska održava se u suradnji s Kineziološkim fakultetom iz Zagreba, Hrvatskom liječničkom komorom – čiji će liječnici u Osijeku održati predavanje, Biotreningom te nutricionistima iz Definicije hrane. Sudionike će na nakon radionice darivati partneri projekta. Generalni partner projekta HEP darovat će majice, a NIVEA poklon za njegu tijela. Polaznici radionice osvježit će se Mivelom-vodom Vašeg srca, a tu je i najbolji sportaš u gradu Decathlon koji priprema iznenađenje. Partner projekta Merkur osiguranje provest će zanimljivu anketu nakon koje slijedi ugodno iznenađenje. Partneri projekta su Falkensteiner hotel&spa Iadera i hotel Valamar u Dubrovniku.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU