KAKO UPRAVLJATI VLASTITIM EMOCIJAMA?

 

MENTALNI TRENING I AKTIVNA HRVATSKA PREDSTAVLJAJU RADIONICU U DUBROVNIKU
 
 

 

Emotivno stanje čovjeka jedno je od najzanimljivijih područja istraživanja. Kako upravljati vlastitim emocijama, možemo li pobijediti sami sebe, možemo li time unaprijediti život? Pitanja su na koje će stručni suradnici Aktivne Hrvatske, psiholozi Ana Kotzmuth i Igor Čerenšek, dati odgovore na Mentalnom treningu koji se održava u ponedjeljak, 18. lipnja u 18 sati u dubrovačkom hotelu Valamar Argosy.

 

„Većina sanja o tome da u izazovnim situacijama može ostati mirna. Da njihove emocije ne prave buru onda kada žele biti produktivni. Znate li za sve one situacije kad ste htjeli biti izvrsni ili ste samo htjeli reći ono što vam je na pameti? A kao da vam je nešto u tom trenutku pomutilo um, spriječilo vas u tome da budete onakvi kakvi inače možete biti. To su situacije koje izazivaju frustraciju i situacije u kojima emocije, nepravedno, vode glavnu riječ!“ – govori Ana Kotzmuth.

 

No, ne mora uvijek biti tako. Naš um dio je većeg sustava kojeg možemo naučiti kontrolirati ako svaki dan malo vremena uložimo u to. Na Mentalnom treningu u Dubrovniku naučit ćemo kako ostati mirni čak i u najizazovnijim situacijama. Kako spriječiti emocije da vode glavnu ulogu, a umjesto njih, prava zvijezda budete upravo vi. Ova radionica prilika je da se Dubrovčani po prvi puta upoznaju s Mentalnim treningom.

 

Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a generalni partner je HEP. Hrvatska liječnička komora mjerit će indeks tjelesne mase. Polaznike radionice darovat će HEP s majicama, NIVEA, Mivela daruje vodu Vašeg srca. Najbolji sportaš u gradu, Decathlon poklanja lopte koje će polaznici svakodnevno koristiti za vježbu. Poliklinika Affidea educira. Merkur osiguranje osvježit će polaznike nakon radionice  zdravim Merkur smoothiem. Partneri projekta su Biotrening, Definicija hrane, poliklinika Vaš pregled te Falkensteiner Hotel&Spa Iadera.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU