UPOZNAJTE MLADI TIM KOJI ĆE OVE GODINE AKTIVIRATI HRVATSKU

Atraktivan tim mladih trenera s Kineziološkog fakulteta iz Zagreba ove godine ima zadatak aktivirati tisuće građana Hrvatske. Naime, vodeći sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska krenuo je u sedmu sezonu. Godinama upozoravaju kako nismo dovoljno aktivni i kako već danas možemo mijenjati životne navike. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović, a generalni partner je HEP.

 

Tim predvodi kineziolog Ivan Antunović. Ovaj rođeni Požežanin trenutno dobro muči košarkaše Cibone kojima je kondicijski trener. Ivan je u projektu već šest godina i zajedno s timom je aktivirao više od 20 tisuća građana diljem Hrvatske. Uz njega, na pozornici ali i među vježbačima rado je viđena voditeljica i ambasadorica Renata Sopek. Žena s velikim iskustvom u fitnessu i vježbanju svojim je savjetima pomogla mnogima.

 

Aktivna Hrvatska ove će godine edukacije i treninge održati u Puli, Zaboku, Rovinju, Vodicama, Korčuli, Petrčanima, Šibeniku, Crikvenici i Zagrebu. Dubrovkinja Lukrecija Dragić već četiri sezone na pozornici demonstrira kako pravilno izvoditi vježbe. Ona 13 godina pleše i nastupa s ansamblom Linđo. 23-godišnji Zagrepčanin Tian Jagarić kondicijski je trener kojem je želja, u ovom projektu, ljudima pomoći u prvom koraku ka kvalitetnijem i zdravijem životu. Tina Živković, studentica KIF-a, dobro nam je poznato lice iz TV emisije Sport nedjeljom. Timu se priključila ove sezone, a njeno će bogato iskustvo u radu s medijima sigurno doprinijeti uspjehu ove sezone. Novi član tima koji ima bogato sportsko iskustvo je državni prvak u plivanju Patrik Kramarić iz Siska.

 

Mnogi su diljem Hrvatske već isprobali njihove treninge, no ove godine stručni tim priprema pravu sportsko-zdravstvenu poslasticu koje će razveseliti naše tijelo i um. Uz treninge tima KIF-a, tu su i Mentalni treninzi Ane Kotzmuth i Igora Čerenšeka, Fokus Point trening Asje Petersen, Yoga Sandre Petre Pintarić te Body Empathy Ane Kuhanec Brašnović.

 

Stručni partneri projekta su Kineziološki fakultet iz Zagreba, Hrvatska liječnička komora, Biotrening i Definicija Hrane. Svi vježbači ove će sezone dobiti HEP majice za vježbanje, NIVEA lopte i poklone za njegu tijela, Mivela – vodu s kojom možete sve, Merkur osiguranje razveselit će sve zdravim smoothijima, Decathlon poklonom iznenađenja, Tosama promo artiklima za zaštitu tijela, Kotanyi začinima za zdrave obroke. Partneri projekta su Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinika Vaš pregled.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU