UĐIMO U ZDRAVU JESEN TRENINGOM AKTIVNE HRVATSKE

VIŠE OD 200 GRAĐANA POTVRDILO DOLAZAK NA TRENING

Iako ljeto kalendarski još nije gotovo, jesen je ovih dana već pokazala svoje kišno lice. Hladniji dani često znače da ostajemo u zatvorenim prostorima i krećemo se manje ali upravo je tada važno ostati aktivan kako bismo ojačali imunitet. Kako pravilno i redovito trenirati u jesenskim danima Zagrepčani će moći otkriti na treningu Aktivne Hrvatske u Zagrebu, 14. rujna u 10 sati na platou Gradec na kojem će sudjelovati više od 200 građana.

 

”Jesen često koristimo kao ispriku za zatvaranje u tople domove i prestanak redovite tjelesne aktivnosti koja je jamac zdravlja. Treningom u Zagrebu pokazat ćemo kako ostati aktivan i u hladnijim danima pred nama. Trening će voditi tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu, a uz njih vježbače će educirati liječnici, nutricionisti, kineziolozi i psiholozi. Pozivamo Zagrepčane da iskoriste subotnje jutro kako bi na jednom mjestu dobili plan zdravog i aktivnog života!” – najavio je trening u Zagrebu glasnogovornik projekta Stipe Cigić.

Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović. Trenerski tim na trening u Zagrebu predvodit će kineziolog Ivan Antunović uz kojeg treniraju kolege Lukrecija Dragić, Tina Živković, Patrik Kramarić i Tian Jagarić. Program će voditi Renata Sopek, liječnici Hrvatske liječničke komore vršit će mjerenje indeksa tjelesne mase dok će nutricionisti Definicije hrane educirati o prehrani. Kratko predavanje prije treninga održat će psiholozi Ana i Igor Čerenšek iz Mentalnog treninga.

 

‘’U subotu imamo predavanje na temu Kako uspjeti u dugo željenoj promjeni. Ono što će vježbači dobiti su konkretne upute za uspjeh. Pričat ćemo o tome što ljude najviše spriječava u ostvarenju cilja, koje su to najčešće prepreke i izgovori te kako se najbolje nositi s istim!’’ – najavio je subotnje predavanje psiholog Igor Čerenšek.

Svi prijavljeni vježbači dobit će majice generalnog partnera HEP-a, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možemo sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotany zdrave začine. Merkur osiguranje će nakon treninga pripremiti zdrave i osvježavajuće smoothije, a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su Biotrening, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera, Polinike Vaš Pregled i Sv. Katarina.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU