Svjetski prvak u gimnastici Tin Srbić izaslanik je Predsjednice RH na Aktivnoj Hrvatskoj u Donjoj Stubici

Svjetski gimnastički prvak na preči Tin Srbić kao osobni izaslanik Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović otvorit će prvi ovogodišnji trening sportsko-edukativnog projeka Aktivna Hrvatska. Vježbanje pod vodstvom trenerskom tima Kineziološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održat će se u subotu 3. veljače s početkom u 11 sati u Sportskoj dvorani Stubica.

Tin u Zagorje dolazi kao najbolji sportaš Hrvatske u 2017. godini prema izboru Hrvatskog olimpijskog odbora i Sportskih novosti, a upravo je primio i priznanje Zlatnu značku Svjetske gimnastičke federacije. Titulu svjetskog prvaka branit će ove godine na prvenstvu u Dohi.

U Donjoj Stubici tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu predstavit će trening vlastitom težinom kojem mogu pristupiti svi bez obzira na razinu tjelesne spremnosti. Uz sam trening, kineziolozi Biotreninga, liječnici Hrvatske liječničke komore i nutricionisti Definicije hrane savjetima će i edukacijom predstaviti sveobuhvatan plan zdravog i aktivnog života. Trening vodi kineziolog Ivan Antunović, program će voditi Renata Sopek, a trening će podržati i osobe iz sportskog i društvenog života Hrvatske.

Sve vježbače na treningu u Donjoj Stubici darivat će partneri projekta. Generalni partner HEP osigurat će majice za trening, NIVEA daruje poklon za njegu tijela, Mivela – vodu Vašeg srca, Decathlon priprema iznenađenje, Merkur osiguranje priprema zdravi Merkur smoothie nakon treninga. Partner projekta je Falkensteiner hotel&spa Iadera.

Pogledajte foto galeriju

Pridruži se pokretu