SREĆA U DOBA KORONE JE MOGUĆA

MUZEJ SUVREMENE UMJETNOSTI U ZAGREBU I AKTIVNA HRVATSKA POZIVAJU NA RADIONICU

Možemo li naučiti kako biti sretni? Emocija koju smo u pandemiji koronavirusa zaboravili iznimno je važna za naše mentalno zdravlje, a kako ju osjetiti svakodnevno otkrit će nam radionica Sreća u doba korone Mentalnog treninga i sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska. Radionica na otvorenom održat će se u subotu, 5. rujna u 10 sati na platou zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti, a prijaviti se možete na www.aktivnahrvatska.hr

Muzej suvremene umjetnosti kao neprijeporna kulturna institucija i vodeći sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska suradnja je koja će uz psihologe Anu i Igora Čerenšeka predstaviti formulu sreće u vrijeme kada nam se sreća čini dalekom uspomenom. Iako su umjetnost i sport naizgled nespojivi, upravo suradnja svih nas najbolji je recept za suočavanje sa svim izazovima pandemije. Radionica će se održati ispred instalacije Dvostruki tobogan Carstena Hollera, a upravo će ova futuristička kulisa na najbolji način dodatno osnažiti poruku da je naša budućnost samo u našim rukama.

Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića te uz podršku Hrvatskog olimpijskog odbora i Ministarstva turizma i sporta. Tijekom osam godina projekt je aktivirao više od 37 tisuća ljudi, a s treninzima i edukacijama projekt nije prestao ni u vrijeme pandemije koronavirusa.

Polaznici radionice će za trening dobiti majicu generalnog partnera HEP-a, bočicu Mivela Mg vode s kojom mogu sve te prostirku Merkur osiguranja dok Decathlon priprema posebno iznenađenje. Uz Kineziološki fakultet u Zagrebu partneri projekta su Hrvatska liječnička komora, Biotrening, Mentalni trening i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma, Falkensteiner resort Punta Skala te Valamar Riviera hoteli iz Dubrovnika.

Nakon Zagreba projekt se nastavlja treningom Kineziološkog fakulteta u Drnišu 18. rujna. Prijave za treninge kao i besplatne savjete te sve informacije o projektu potražite na www.aktivnahrvatska.hr

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU