RENATA SOPEK TE SLAVONCI IVAN ANTUNOVIĆ I LUKA ŠUKER POZIVAJU NA TRENING AKTIVNE HRVATSKE U OSIJEKU

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Vodeći hrvatski sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska dolazi u Osijek. Glavni Trg Ante Starčevića u subotu, 4. srpnja u 19 sati ugostit će vježbače koji će svojom aktivnošću poslati poruku Hrvatskoj o važnosti redovne tjelesne aktivnosti. Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba predvođen Slavoncima Ivanom Antunovićem i Lukom Šukerom, te Lukrecijom Dragić i Dominikom Špoljarićem dobro će razgibati Osječane. Program vodi Renata Sopek.

„Pozivam sve Osječane da nam se pridruže u ovom prazniku sporta. Pripremili smo trening koji će Vam dugo ostati u sjećanju, a mogu se pridružiti svi. Potrebno Vam je samo malo dobro volje!“ – izjavio je Ivan Anutnović.

Za trening u Osijeku vježbači se mogu prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr, broj mjesta je ograničen. Trening se održava u suradnji s Gradom Osijekom.

 

Vježbači će za trening dobiti majicu generalnog partnera HEP-a, bočicu Mivela Mg vode s kojom mogu sve te prostirku Merkur osiguranja dok Decathlon priprema posebno iznenađenje. Uz Kineziološki fakultet u Zagrebu i Hrvatsku liječničku komoru partneri projekta su Biotrening, Mentalni trening i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te Valamar Riviera hoteli iz Dubrovnika.

Projekt Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvima Hrvatskog olimpijskog odbora i Središnjeg državnog ureda za sport već osam godina. Više od 35 tisuća građana je aktivirano, a pokrenute su i brojne druge inicijative kad je redovna tjelesna aktivnosti u pitanju. Nakon Osijeka, projekt se nastavlja u Dubrovniku, Zadru i Zagrebu.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU