RENATA SOPEK TE SLAVONCI IVAN ANTUNOVIĆ I LUKA ŠUKER POZIVAJU NA TRENING AKTIVNE HRVATSKE U OSIJEKU

[cmsmasters_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_image align=”center” link=”https://www.aktivnahrvatska.hr/wp-content/uploads/2020/06/Karla-Kauric-Renata-Sopek-Lukrecija-Dragic-1.jpg” animation_delay=”0″]3372|https://www.aktivnahrvatska.hr/wp-content/uploads/2020/06/Karla-Kauric-Renata-Sopek-Lukrecija-Dragic-1.jpg|full[/cmsmasters_image][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_padding_bottom=”50″ data_padding_top=”0″ data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_bg_size=”cover” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_position=”top center” data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_padding_right=”3″ data_padding_left=”3″ data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text animation_delay=”0″]

Vodeći hrvatski sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska dolazi u Osijek. Glavni Trg Ante Starčevića u subotu, 4. srpnja u 19 sati ugostit će vježbače koji će svojom aktivnošću poslati poruku Hrvatskoj o važnosti redovne tjelesne aktivnosti. Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba predvođen Slavoncima Ivanom Antunovićem i Lukom Šukerom, te Lukrecijom Dragić i Dominikom Špoljarićem dobro će razgibati Osječane. Program vodi Renata Sopek.

 

„Pozivam sve Osječane da nam se pridruže u ovom prazniku sporta. Pripremili smo trening koji će Vam dugo ostati u sjećanju, a mogu se pridružiti svi. Potrebno Vam je samo malo dobro volje!“ – izjavio je Ivan Anutnović.

 

Za trening u Osijeku vježbači se mogu prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr, broj mjesta je ograničen. Trening se održava u suradnji s Gradom Osijekom.

 

Vježbači će za trening dobiti majicu generalnog partnera HEP-a, bočicu Mivela Mg vode s kojom mogu sve te prostirku Merkur osiguranja dok Decathlon priprema posebno iznenađenje. Uz Kineziološki fakultet u Zagrebu i Hrvatsku liječničku komoru partneri projekta su Biotrening, Mentalni trening i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te Valamar Riviera hoteli iz Dubrovnika.

 

Projekt Aktivna Hrvatska se održava pod pokroviteljstvima Hrvatskog olimpijskog odbora i Središnjeg državnog ureda za sport već osam godina. Više od 35 tisuća građana je aktivirano, a pokrenute su i brojne druge inicijative kad je redovna tjelesna aktivnosti u pitanju. Nakon Osijeka, projekt se nastavlja u Dubrovniku, Zadru i Zagrebu.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]