RENATA SOPEK, IVAN ANTUNOVIĆ I KARLO KLIGL VJEŽBALI S LIPIČANIMA

LJETNI JUTARNJI TRENING POKLON JE NAŠEM TIJELU

RENATA SOPEK, IVAN ANTUNOVIĆ I KARLO KLIGL VJEŽBALI S LIPIČANIMA

 

Ranojutarnji ljetni trening vodećeg hrvatskog sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska privukao je pažnju brojnih građana Lipika. Plato koji se nalazi tik do tirkizne vode bazena Lipik bio je pravi odabir za tjelovježbu kojom stručni tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba ukazuje na potrebu redovne tjelesne aktivnosti i u ljetnim mjesecima. Projekt se održao uz podršku TZ Lipik i Grada Lipika. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta. Generalni partner projekta je HEP.

„Ljetna jutra, dok još nije toliko vruće, idealna su za trening. Pozivam sve da odvoje barem 30 minuta svakoga dana za bilo kakav oblik tjelesne aktivnosti koji im najbolje odgovara. Dok nas je mnogo na godišnjim odmorima zaboravljamo na dobrobiti redovnog vježbanja. Posebno apeliram i na pravilan unos prehrane te tekućine koja je izuzetno važna u toplim danima.“ – izjavio je voditelj trenerskog tima Ivan Antunović.

Gradonačelink Grada Lipika Vinko Kasana otvorio je jutarnji trening. Tom prilikom je izjavio: „Drago mi je vidjeti puno pozitivne energije, vidljivo je da su se građani zaželjeli ovakvih sportskih druženja. Grad Lipik godinama je bio omiljeno odredište za pripreme brojnih sportaša. Također, građani Lipika prepoznaju potrebu redovne tjelesne aktivnosti. Imamo mnogo rekreativaca, a vjerujem da će se s vremenom taj broj povećavati.“

Partneri projekta su Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatska liječnička komora, Definicija Hrane i Mentalni trening. Vježbači u Lipiku dobili su prostirke i HEP majice za vježbanje, Magnezij Citrat 375 Dietpharma i Pharmasa. Također, dobili su i svježe Rajska rajčice, Mivela vodu, a PIK Vrbovec darovao je PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit. Partneri projekta su i Decathlon i Falkensteiner Resort Punta Skala.

Idući trening Aktivne Hrvatske je u Vinkovcima na Trgu bana Josipa Šokčevića u subotu, 4. rujna u 18. 30 sati, a u Zagrebu u subotu, 11. rujna. Za treninge se možete prijaviti na: www. aktivnahrvatska.hr

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU