PRIJAVI SE ZA SIMPOZIJ MENTALNOG TRENINGA I AKTIVNE HRVATSKE

Kako ostvariti svoju viziju? Kako uložiti u samog sebe? Kako održati motivaciju stabilnom? Ova pitanja moramo postaviti sebi ako želimo ostvariti vlastitu izvrsnost. Odgovore na njih, ali i mnoga druga pitanja, otkrit će zajednički simpozij Mentalnog treninga i sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska koji će se u četvrtak 29. studenog održati u zagrebačkom hotelu Westin.

Simpozijem se obilježava deset godina uspješnog rada Mentalnog treninga. Na tri panela svoju viziju uspjeha podijelit će neki od najuspješnijih ljudi u Hrvatskoj u svom području.

Prvi panel simpozija održava se pod nazivom Misija/vizija/vrijednosti od 16 sati. Savjetnik Predsjednice RH za zdravlje i sport Tomislav Madžar, kondicijski trener hrvatske nogometne reprezentacije Luka Milanović, vlasnik Mentalnog treninga i olimpijac Igor Čerenšek, članica upravnog vijeća bolnice Sv. Katarina Jadranka Primorac i komičar Ivan Šarić otkrit će kako koristiti vlastite vrijednosti u životu i zašto je važno imati osobnu misiju i viziju.

Vrijednost ulaganja u osobni razvoj nešto je što često zanemarujemo, a upravo je to tema drugog panela koji počinje u 17 sati. Kako najbolje raditi na sebi otkrit će glumica Mila Elegović,  redovni profesor na Kineziološkom fakultetu Igor Jukić, vlasnica nagrade za ženu godine i časopisa Zaposlena Ana Gruden, kondicijski trener RK PPD Zagreb i suvlasnik franšize Body&Mind Igor Blažinčić  te vodeći hrvatski radiolog Natko Beck.

Motivacija je nužan korak za ostvarivanje uspjeha, a o toj temi na trećem panelu od 18 sati govorit će srebrna paraolimpijka Anđela Mužinić, politologinja Lana Pavić, psiholog i osnivač tvrtke za analitiku i bihevioralni konzalting Behave Boris Šurija,  paraolimpijac i svjetski rekorder u plivanju Kristijan Vincetić i voditeljica Daniela Trbović.

Cilj simpozija je poticanje kvalitete rada na sebi, a upravo tu se ciljevi Mentalnog treninga i Aktivne Hrvatske. Mentalni Trening predstavlja psihologiju izvrsnosti koja svojim jednostavnim i znanstveno utemeljenim tehnikama djeluje na razvoj osobne izvrsnosti te pomaže pojedincu iskoristiti potencijal u potpunosti, ostaviti trag, napredovati i rušiti barijere. Od ove godine Mentalni trening surađuje sa sportsko-edukativnim projektom Aktivna Hrvatska. U sklopu Aktivne Hrvatske održavaju se zajednički treninzi, predavanja stručnjaka i radionice za građane, sa ciljem osvješćivanja važnosti brige za vlastito zdravlje kao i promocije kulture tjelovježbe i aktivnog života.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU