MENTALNI TRENING AKTIVNE HRVATSKE U ZADRU

VRIJEDNOSTI I PETOGODIŠNJI PLAN TEME KOJE ĆE VAM PROMJENITI POGLEDE

Aktivna Hrvatska po prvi put u Zadru predstavlja i poziva na radionicu Mentalnog treninga. Dvije teme: petogodišnji plan i vrijednosti, ovaj će projekt u suradnji sa psiholozima Anom Kotzmuth i Igorom Čerenšekom predstaviti u petak, 20. srpnja u 18 sati u Falkensteiner Hotelu&Spa Iadera. Radionica koja je inače bila do sad rezervirana za vrhunske sportaše i menadžere, sada je otvorena za sve koji žele u kratkom vremenu unaprijediti kvalitetu svog života.

Vrijednosti su poput otisaka prstiju, svaki je jedinstven i prisutan u svakom aspektu našeg života. Vrijednosti definiraju naše akcije, naše svakodnevno ponašanje, ali značajan utjecaj imaju i na naše misli, osjećaje te na našu motivaciju. Psiholozi će u Zadru podučiti sve polaznike  ovog mentalnog treninga kako definirati vrijednosti i kako ih svakodnevno koristiti za osobni napredak.

Druga tema zadarske radionice je petogodišnji plan. Većina ljudi u svom poslu ima zadatke, dnevne, tjedne, mjesečne. Mnogi vode projekte ili su dio nekog projekta i svakom projektu pristupaju vrlo ozbiljno. Prije pokretanja važnog projekta odvajamo puno vremena za pripremu, planiramo resurse ali i moguće nedostatke i prepreke, kao i podršku koja nam je potrebna u projektu. Upravo savjeti iz ovog područja bit će od velike pomoći svima u svakodnevnom poslovnom i privatnom okruženju.

Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović. Kako bi ostali aktivni i u dobroj formi Aktivna Hrvatska zajedno s partnerima darovat će polaznike ove radionice. Generalni partner HEP darovat će majice za trening, NIVEA prostirke za vježbanje, Mivela – vodu uz koju možete sve. Najbolji sportaš u gradu, Decathlon poklanja lopte koje će vježbači svakodnevno koristiti za vježbu, poliklinika Affidea će educirati i podijeliti zanimljive brošure. Merkur osiguranje osvježit će sve nakon radionice zdravim Merkur smoothiem te vježbačima pokloniti ručnike za yogu.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU