KARLOVČANI, VRIJEME JE ZA PROMJENE!

Sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska, nakon nekoliko godina, ponovno će vježbati s Karlovčanima. Promocija zdravijeg i aktivnijeg života diljem Hrvatske glavni je cilj ovog projekta. Zanimljiv i zahtjevan trening tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba održat će se u Karlovcu u subotu, 21. travnja u sportskoj dvorani OŠ Dubovac s početkom u 11 sati. Aktivna Hrvatska edukacijom i treningom pokušava promijeniti porazne statistike o nedostatku tjelesnog kretanja u Hrvatskoj. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni partner je HEP.

”Drago nam je da imamo prilike ponovno vježbati s Karlovčanima. U suradnji s Gradom Karlovcem odradit ćemo atraktivan trening kojem mogu pristupiti svi građani. Pridružite nam se i iskoristite subotnje jutro za vlastito dobro!» – izjavio je voditelj trenerskog tima Ivan Antunović.

Uz Ivana, posebno osmišljen trening Aktivne Hrvatske vodit će kineziolozi Anja Bijelić, Lukrecija Dragić, Borna Butijer i Goran Kontić dok će program voditi Renata Sopek. Uz sam trening, stručnjaci iz Biotreninga, Definicije hrane i Hrvatske liječničke komore predstavit će najnovija saznanja iz kineziologije, nutricionizma i medicine koja mogu učiniti naše živote zdravijim i sretnijim.

Sve vježbače na treningu u Karlovcu darivat će partneri projekta. Generalni partner HEP darovat će majice za trening, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela – vodu Vašeg srca, najbolji sportaš Decathlon priprema iznenađenje, Merkur osiguranje priprema zdravi Merkur smoothie nakon treninga. Partner projekta su Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te Valamar hotel iz Dubrovnika.

Za treninge Aktivne Hrvatske u Karlovcu potrebno se prijaviti putem službene web stranice www.aktivnahrvatska.hr, a na njoj ćete pronaći i sve ostale informacije o treninzima u drugim gradovima. Također, ovim putem stručnjacima iz projekta možete uputiti i sve upite na koje ćete u najkraćem mogućem roku dobiti besplatne savjete.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU