JEDINSTVENI TRENING ASJE PETERSEN I AKTIVNE HRVATSKE RAZBUDIT ĆE CRIKVENICU

Crikvenicu ove subote očekuje jedinstven zajednički trening. Sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska prvi puta dolazi u biser Kvarnera, a Crikveničanima i njihovim gostima će trenerica Asja Petersen predstaviti jedinstveni koncept treninga Focus Point. Besplatni trening za sve građane održat će se u subotu, 7. rujna u 11 sati na Trgu Stjepana Radića.

”Focus Point je sistem treninga koji poseban naglasak stavlja na efikasnost pokreta i funkcionalnost tijela. Sadrži elemente treninga jakosti, pilatesa i joge. Pokazat ćemo nekoliko vježbi koje su efikasne i sigurne, i vjerujem da će ih naši vježbači izvoditi i samostalno u svrhu održavanja zdravlja. Trening se izvodi tjelesnom težinom, mogu mu se priključiti sve generacije i svi vježbači, a mnoge će potaknuti na redovitu tjelesnu aktivnost!” – najavila je trenerica Asja Petersen.

Nakon edukacija kod najpoznatijih svjetskih pilates instruktora, Asja je među prvima ovu tehniku treninga donijela u Hrvatsku. Danas je vlasnica najdugovječnijeg pilates studija u Hrvatskoj, te osnivačica i predsjednica Udruge hrvatskih pilates instruktora. Dio svog bogatog iskustva prenijet će u Crikvenici, a u tome će joj pomoći i treneri tima Kineziološkog fakulteta u Zagrebu Lukrecija Dragić i Patrik Kramarić te ambasadorica projekta Renata Sopek.

Uz sam trening, vježbače će educirati i stručnjaci iz područja kineziologije i nutricionizma dok će liječnici Hrvatske liječničke komore vršiti mjerenje indeksa tjelesne mase. Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a subotnji trening u sklopu Dana zdravlja uz suradnju Grada Crikvenice i TZ Grada Crikvenice.

Svi prijavljeni vježbači dobit će majice generalnog partnera HEP-a, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možemo sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine. Merkur osiguranje će nakon treninga pripremiti zdrave i osvježavajuće smoothije, a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su Biotrening, Falkenstiner Hotel&Spa iadera, Polinike Vaš Pregled i Sv. Katarina.

Za trening u Crikvenici možete se prijaviti putem službene web stranice projekta www.aktivnahrvatska.hr

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU