IZBORNIK IVICA TUCAK OSOBNI JE IZASLANIK PREDSJEDNICE RH NA AKTIVNOJ HRVATSKOJ U VODICAMA

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije i najbolji aktualni vaterpolski trener svijeta Ivica Tucak osobni je izaslanik Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović na treningu sportsko – edukativnog projekta Aktivna Hrvatska koji će se ove subote, 26. svibnja u 18 sati održati na Trgu hrvatskih mučenika u Vodicama.

Tucak je aktualni svjetski prvak s našom reprezentacijom s kojom je posljednjih nekoliko godina osvojio brojna odličja na raznim natjecanjima. Više od 100 vježbača imat će priliku čuti razmišljanja izbornika koji će zasigurno vježbačima prenijeti i neke sportske tajne i savjete.

Na treningu u Vodicama Aktivna Hrvatska predstavlja suradnju sa Zakladom Hrvatska za djecu kroz projekt Sport za sve. Vježbači će na info pultu Hrvatske liječničke komore imati prilike izmjeriti indeks tjelesne mase i dobiti besplatne savjete, a obratit će im se i predsjednik HLK doc.dr.sc. Trpimir Goluža. Vježbačima će se obratiti Gradonačelnica Vodica Nelka Tomić.

Trening se održava pod vodstvom tima Kineziološkog fakulteta iz Zagreba i Ivana Antunovića, a u timu su i Lukrecija Dragić, Jana Pavlović, Borna Butijer i Goran Kontić. Vodteljica programa je Lorena Nosić. Sve vježbače darivat će partneri projekta. Generalni partner HEP darovat će majice za trening, NIVEA prostirke za vježbanje, Mivela – vodu Vašeg srca, najbolji sportaš u gradu Decathlon daruje lopte. Merkur osiguranje priprema zdravi Merkur smoothie nakon treninga. Partneri projekta su poliklinike Affidea i Vaš pregled te Falkensteiner Hotel&Spa Iadera i Valamar Argosy hotel iz Dubrovnika.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU