HRVATSKA AKTIVNA I U VRIJEME KORONAVIRUSA

 

VJEŽBALI DUBROVČANI, DARIJA MIKULANDRA ŽANETIĆ, RENATA SOPEK I VATERPOLISTI

Ljetne vrućine, koronavirus i stotinjak strmih stepenica nisu spriječili Dubrovkinje i Dubrovčane u treningu na tvrđavi Sv. Ivana. Tim Aktivne Hrvatske ovog je puta predvodila poznata dubrovačka trenerica Lukrecija Dragić, a uz nju su vježbače educirali Patrik Kramarić i Antonio Dragić. Program je vodila Darija Mikulandra Žanetić dok je iskustva iz drugih gradova s vježbačima podijelila Renata Sopek.

Aktivna Hrvatska u osmoj je sezoni aktivirala više od 36 tisuća građana. Redovna tjelesna aktivnost i briga o vlastitom zdravlju posebno su važni u vrijeme pandemije koronavirusa. Uz pridržavanje svih preporuka HZJZ vježbači su jednosatni trening odradili s velikim veseljem, a ovim će primjerom vjerujemo potaknuti i brojne građane diljem Hrvatske.

 

Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Hrvatskog olimpijskog odbora i Središnjeg državnog ureda za sport. Trening u Dubroviku održao se uz pomoć TZ Grada Dubrovnika, Društva prijatelja dubrovačke starine te Valamar Riviera hotela.

 

Vježbače su podržali direktorica TZ Grada Dubrovnika Ana Hrnić, ambasadorica projekta Sanja Putica te pobjednici Regionalne vaterpolo lige, vaterpolisti zagrebačke Mladosti Lovre Miloš i Franko Lazić.

 

Vježbači su na treningu dobili majicu generalnog partnera HEP-a, bočicu Mivela Mg vode s kojom mogu sve te prostirku Merkur osiguranja dok je Decathlon pripremio posebno iznenađenje. Uz Kineziološki fakultet u Zagrebu i Hrvatsku liječničku komoru partneri projekta su Biotrening, Mentalni trening, Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma i Falkensteiner Hotel&Spa Iadera. Valamar Riviera hoteli u svim svojim destinacijama i kroz sve svoje brendove nude savršenu kulisu za bezbrižni ljetni odmor. Valamar je prilagodio svoju ponudu novom vremenu kako bi vaš odmor bio bezbrižan i siguran! U 2020. godini osigurali su još više prostora, više pažnje i više sigurnosti za svakog gosta.

 

Projekt Aktivna Hrvatska nastavlja se u Zadru 24. srpnja u Falkensteiner resortu Punta Skala pod vodstvom Ane Kuhanec Brašnović. Osijek vježba 22. kolovoza, a Mentalni trening će se u Zagrebu održati 5. rujna. Broj vježbača je ograničen radi poštivanja mjera HZJZ, a za treninge se možete prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU