ENERGIČNA ASJA PETERSEN PO PRVI PUTA TRENIRA S VODIČANIMA

Aktivna Hrvatska i ovog proljeća poziva na trening u Vodicama. Jedna od naših najpoznatijih trenerica Asja Petersen po prvi će puta upravo Vodičanima predstaviti Focus point tehniku koja je oduševila brojne sportaše ali i rekreativce. Zajednički trening održat će se u subotu, 25. svibnja u 18 sati na Trgu hrvatskih mučenika. 

Asja je hrvatskoj javnosti poznata i kao trenerica koja veliku važnost pridaje pametnom i sigurnom pokretu i upravo zbog toga i toliko učinkovito. Vodi se principom bolje je bolje, a ne više je bolje. S 30 godina rada, svojim znanjem i iskustvom predstavlja vrh naše trenerske elite. Trening traje sat vremena i za ovu priliku bit će prilagođen tako da se mogu pridružiti različite dobne skupine. 

 „Kao i do sada voljela bih iskoristi priliku da građanima ukažemo na važnost kretanja i vježbanja odnosno tjelesne aktivnosti.  Želim prenijeti informacije o tome koliko je bitno da se kretnje izvode pravilno, neovisno o tome da li dižemo girju, prtljagu, djecu ili se samo podižemo sa stolca. Isto tako, vjerujem da ćemo naše drage vježbače pošteno namučiti ali i zabaviti.” izjavila je trenerica Asja Petersen.

Uz sam trening, stručni partneri projekta educirat će o važnosti zdravog i aktivnog života. Hrvatska liječnička komora, Biotrening i Definicija hrane vježbačima će prenijeti najnovija saznanja iz područja medicine, kineziologije i nutricionizma. Program vodi Renata Sopek, a na treningu će se pridružiti i osobe iz sportskog života Hrvatske. Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a trening u Vodicama održava se u suradnji s gradom Vodice i Turističkom zajednicom grada Vodica.

Svi prijavljeni vježbači dobit će majice generalnog partnera HEP-a, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možemo sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine. Merkur osiguranje će nakon treninga pripremiti zdrave i osvježavajuće smoothije,  a Decathlon poklon iznenađenja. Partneri projekta su  Biotrening, Definicija Hrane, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinika Vaš pregled.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU