DRNIŠ IDUĆEG TJEDNA VJEŽBA UZ ASJU PETERSEN I AKTIVNU HRVATSKU

Vodeći sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska s treninzima na otvorenom nastavlju u Drnišu. Poseban Focus Point trening Asje Petersen održat će se u petak, 18. rujna na Poljani, s početkom u 12 sati. Aktivna Hrvatska u Drniš dolazi prvi put, a svi vježbači mogu se za trening prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr.

Asja će u Drnišu predstaviti djelić iskustva stečenog u više od 30 godina rada sa sportašima i rekreativcima: ‘’U Drniš dolazimo prvi put i vjerujem kako nas čeka sjajan trening. Razgibat ćemo cijelo tijelo i pokazati kako vježbati svaki dan što je iznimno važno za jačanje ne samo tijela već i cijelog organizma i imuniteta. Pozivam sve koji mogu da nam se pridruže te da zajednički pokažemo kako biti živjeti zdravo i aktivno!’’

Asja Petersen jedna je od najpoznatijih trenerica i prva koja je pilates tehniku treninga donijela u Hrvatsku. Njezin Focus Point sistem treninga koji poseban naglasak stavlja na efikasnost pokreta i funkcionalnost tijela, a sadrži elemente treninga jakosti, pilatesa i joge. Asji će se na pozornici pridružiti kineziolozi Lukrecija Dragić i Karlo Kligl dok će program voditi Renata Sopek.

Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića te uz podršku Hrvatskog olimpijskog odbora i Ministarstva turizma i sporta. Tijekom osam godina projekt je aktivirao više od 37 tisuća ljudi, a s treninzima i edukacijama Aktivna Hrvatska nije prestala ni u vrijeme pandemije koronavirusa. Generalni partner je HEP.

Polaznici treninga će za trening dobiti majicu generalnog partnera HEP-a, bočicu Mivela Mg vode s kojom mogu sve te prostirku Merkur osiguranja dok Decathlon priprema posebno iznenađenje. Uz Kineziološki fakultet u Zagrebu partneri projekta su Hrvatska liječnička komora, Biotrening, Mentalni trening i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma, Falkensteiner resort Punta Skala te Valamar Riviera hoteli iz Dubrovnika.

Prijave za treninge kao i besplatne savjete te sve informacije o projektu potražite na www.aktivnahrvatska.hr

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU