DANIJELA MARTINOVIĆ, ANA GRUICA, ARIELO I ANAMARIJA ASANOVIĆ U ZAJEDNIČKOJ BORBI

Poznati Splićani predvođeni Danijelom Martinović i Anom Gruicom odlučili su i ovog puta biti uz svoje sugrađane i objavili početak zajedničke borbe protiv neaktivnosti i pretilosti. Vodeći hrvatski sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska u subotu, 8. rujna u 10 sati na splitskoj će Rivi održati zajednički trening s brojnim građanima kako bi skrenuli pozornost na veliki problem grada pod Marjanom i cijele Hrvatske, a to je nedovoljna aktivnost.

“Vježbajte! Vježbajte! Vježbajte! Jer ćete se dobro osjećati, psihički i fizički. Moći ćete izdržati puno toga. I ne slutite koliko vam to znači. Zato se pridružite 8. rujna na Rivi u Splitu. Dođite svi da napravimo skupno vježbanje. A ako slučajno niste u Splitu, kao što nisam ja, iskoristite priliku kada vas nitko ne vidi za par čučnjeva. Dođite. Vježbajte!” poručila je Danijela Martinović.

 

Glumica Ana Gruica poznata je po velikoj brzi za zdravlje i njegu tijela. Jedna je od naših poznatih predvodnica redovitog vježbanja. Ususret treningu u Splitu sugrađanima je poručila: “Dragi Splićani, drage Splićanke i svi moji dragi sugrađani, cijeli život se trudim biti aktivna. Od malih nogu planinarim i plešem balet, a danas je moja strast fitness. Stoga Vam preporučam da i Vi budete aktivni!“ – izjavila je Ana Gruica.

 

Sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska okuplja stručnjake iz područja kineziologije, medicine i nutricionizma. Podršku projektu dali su i splitski dizajnerski dvojac Arileo te Anamarija Asanović. Građani će, uz sam trening, imati priliku i pitati stručnjake za savjet te tako na jednom mjestu dobiti plan zdravog i aktivnog života. Trening će voditi trenerski tim Kineziološkog fakulteta, a program Renata Sopek. Projekt Aktivna Hrvatska održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a trening u Splitu održat će se u suradnji s Gradom Splitom i TZ Grada Splita.

 

Svi vježbači za trening će dobiti majice generalnog partnera HEP-a,  NIVEA  prostirku i Decathlon loptu za trening. Tijekom treninga osvježit će se Mg Mivela vodom s kojom možete sve, a nakon treninga čeka ih fini i zdravi smoothie Merkur osiguranja, primjerak časopisa Men’s Health te pokloni poliklinike Affidea i Tosame.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU