AKTIVNA HRVATSKA SEZONU TRENINGA NA OTVORENOM NASTAVLJA U SISKU

Vodeći sportsko-edukativni projekt Aktivna Hrvatska sezonu treninga na otvorenom nastavlja u Sisku. Trening će se održati u subotu, 6. lipnja u 10 sati, na Trgu bana Josipa Jelačića (kod sata). Koronavirus je odgodio prvi trening planiran za ožujak ali povoljna epidemiološka situacija omogućila je novi termin treninga koji će se održati s ograničenim brojem vježbača.

Trening vlastitom tjelesnom težinom vodit će mladi Siščanin Patrik Kramarić, aktualni plivački prvak Hrvatske na 50m prsno.

”Veselim se treningu u Sisku i što ćemo upravo iz mog rodnog grada poslati poruku o važnosti tjelovježbe i brige za zdravlje cijeloj Hrvatskoj. Zbog koronavirusa ta je poruka važnija nego ikada prije. Sam trening bit će zanimljiv i edukativan te vjerujem da će vježbači u Sisku uživati ali i naučiti puno toga što će prenijeti svojim najbližima!” – najavio je trening Patrik.

Patriku će se kao treneri pridružiti kolege sa zagrebačkog Kineziološkog fakultetaLukrecija Dragić i Ivan Antunović dok će program voditi Renata Sopek. Uz trening vlastitom težinom, vježbače će o važnim zdravstvenim pitanjima savjetovati liječnici Hrvatske liječničke komore. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Hrvatskog olimpijskog odbora dok se trening održava u suradnji s gradom Siskom.

Vježbači će za trening dobiti majicu generalnog partnera HEP-a, bočicu Mivela Mg vode s kojom mogu sve te prostirku Merkur osiguranja dok Decathlon priprema posebno iznenađenje. Uz Kineziološki fakultet u Zagrebu i Hrvatsku liječničku komoru partneri projekta su Biotrening, Mentalni trening i Hrvatski akademski centar primijenjenog nutricionizma, Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te Valamar Riviera hoteli iz Dubrovnika.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU