AKTIVNA HRVATSKA I RENATA SOPEK POZIVAJU NA TRENING U ŠIBENIKU

Šibenik ovog ljeta vježba uz Aktivnu Hrvatsku. Nakon kiše i prošlogodišnjeg otkazivanja treninga, vodeći sportsko-edukativni projekt održat će besplatni zajednički trening za sve građane u subotu 27. srpnja u 9 sati, na Trgu Republike Hrvatske. Šibenčani i njihovi gosti vježbat će uz Renatu Sopek i tim Kineziološkog fakulteta u Zagrebu.

”Veseli nas što se vraćamo u Šibenik, treninge u Krešimirovom gradu uvijek obilježava izvrsna energija, a mogu reći da su Šibenčani u izvrsnoj formi. Najnovija istraživanja Eurobarometra o aktivnosti Europljana pokazuju kako Hrvati prednjače upravo u kategoriji ljudi koji su se počeli baviti redovitom tjelesnom aktivnošću. Iako je riječ o pozitivnom pomaku, ispred nas je još puno posla, a kako svakodnevno živjeti aktivno Šibenčanima će pokazati upravo trening Aktivne Hrvatske.” – najavio je trening voditelj trenerskog tima, kineziolog Ivan Antunović.

Uz sam trening, vježbače će o pitanjima zdravlja educirati liječnici Hrvatske liječničke komore koji će vršiti i mjerenje indeksa tjelesne mase. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, a generalni partner je HEP. Trening u Šibeniku održava se u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Šibenika.

Svi vježbači će za trening u Korčuli dobiti majicu za vježbanje HEP, bočicu Mivele Mg vode s kojom možete sve, NIVEA lopte za trening. Kotany će predstaviti zdrave začine, a Tosama promo artikle za zaštitu tijela. Merkur osiguranje sve će vježbače počastiti zdravim Merkur smoothijem, a očekuje ih i primjerak časopisa Men’s Health. Partneri projekta su Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Hrvatska liječnička komora, Biotrening, Definicija hrane, poliklinika Vaš pregled, Specijalna bolnica Sv. Katarina te Falkensteiner Hotel&Spa Iadera.

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU