AKTIVNA HRVATSKA PRVI PUT U VINKOVCIMA

AKTIVNA HRVATSKA PRVI PUT U VINKOVCIMA

NE PROPUSTITE ISPRATITI KRAJ LJETA UZ TRENING S RENATOM SOPEK I TIMOM 

Vodeći hrvatski sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska po prvi će puta održati trening s građanima Vinkovaca. Za sam kraj ljeta, u subotu, 4. rujna u 19 sati tim kineziloga i stručnjaka Aktivne Hrvatske na Trgu bana Josipa Šokčevića odradit će jednosatni trening kojim će upozoriti na važnost redovne tjelesne aktivnosti. U besplatnom zajedničkom treningu mogu sudjelovati svi koji se unaprijed prijave na stranici www.aktivnahrvatska.hr. Generalni partner projekta je HEP.

Trening u Vinkovcima vodit će kineziolog, Slavonac Ivan Antunović uz pomoć trenera Luke Šukera iz Nuštra te trenerice Ive Lončar i Lukrecije Dragić. Program će voditi ambasadorica projekta Renata Sopek.

“Veseli me što ću svoje sugrađane potaknuti da im vježbanje postane dio njihove svakodnevne rutine. Vjerujem da će odaziv vježbača biti odličan te da ćemo pokazati kako su Vinkovci grad sa pravim sportskim duhom! Za trening u Vinkovcima pripremili smo razna iznenađenja pa pozivam sve koji mogu da nam se pridruže treningu u rujnu!”– istaknuo je Luka Šuker, dok je ambasadorica projekta Renata Sopek dodala: “Nakon ljetnih odmora, rujan je idealno vrijeme za posvetiti se svom zdravlju i pripaziti na važnost redovne tjelesne aktivnosti. U Vinkovcima smo prvi puta i veseli me što ćemo predstaviti neke od vježbi kojima će ojačati svoje tijelo i duh. Pozivam sve da zajednički pokažemo kako biti živjeti zdravo i aktivno!’’

Tim Aktivne Hrvatske za sam početak rujna vježbače će pripremiti za nadolazeću jesen te ih podsjetiti na važnost o brizi za svoje zdravlje te na važnost redovne tjelesne aktivnosti. Atraktivna lokacija i još uvijek sunčani ljetni dani idealan su poziv za dolazak na trening uz atraktivan tim Aktivne Hrvatske.

Aktivna Hrvatska i u devetoj se sezoni održava pod pokroviteljstvom Predsjednika RH Zorana Milanovića, a uz podršku Ministarstva turizma i sporta. Partneri su Hrvatski olimpijski odbor, Hrvatska liječnička komora, Definicija Hrane i Mentalni trening. Trening u Vinkovcima održava se uz podršku grada Vinkovaca.

Partneri projekta su Decathlon, Redox i Falkensteiner Resort Punta Skala. Svi vježbači dobit će majice za kasnije vježbanje, Magnezij Citrat 375 Dietpharma i Pharmasa. Polaznici će dobiti i svježe Rajska rajčice, Mivela vodu, a PIK Vrbovec daruje PIK Šunku u ovitku i PIK Kuhanu šunku sa samo 2% masnoće uz koje je lako biti i sit i fit. 

BUDI AKTIVAN UZ AKTIVNU HRVATSKU