AKTIVNA HRVATSKA POZIVA NA TRENING I RADIONICU U ROVINJU

Vodeći hrvatski sportsko – edukativni projekt Aktivna Hrvatska s prvim danima proljeća poziva na aktivnost na otvorenom. Prvi grad proljetno – ljetnog vježbanja je Rovinj u kojem ćemo vježbati i imati radionicu Mentalnog treninga u srijedu, 17. travnja u sklopu projekta Snaga djece u pokretu. Projekt se održava pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar – Kitarović.

Tim Kineziološkog fakulteta iz Zagreba predstavit će trening vlastitom težinom namijenjen svim dobnim skupinama. Ivan Antunović i Renata Sopek s timom dobro će zagrijati i razgibati vježbače. Počeli su topliji dani i tijelo treba dobro pripremiti za sve aktivnosti na otvorenom. Sve prednosti vježbanja na friškom zraku i to još uz more saznat ćemo na Trgu maršala Tita u 17 sati.

„Pozivam sve Istrijane da nam se pridruže na treningu koji će njihovo tijelo izvući iz zimske monotonije i ukazati na sve prednosti za koje možda nismo znali, a poboljšati će naš zdravstveni status i tjelesni status!“ – poručila je Renata Sopek, ambasadorica i voditelja projekta.

Nešto prije samog treninga s građanima održat će se radionica Mentalnog treninga s temom „Što je zapravo u mojoj kontroli“. Na ovu zanimljivu radionicu u Domu kulture, koji se isto tako nalazi na Trgu maršala Tita, u 15 sati mogu doći svi građani.

Za trening kao i besplatnu radionicu možete se prijaviti na www.aktivnahrvatska.hr

 

Svi prijavljeni vježbači i polaznici radionice dobit će majice za vježbanje generalnog partnera HEP, NIVEA poklon za njegu tijela, Mivela vodu s kojom možete sve. Tosama će pokloniti zanimljive promo artikle, Kotanyi zdrave začine, a Merkur osiguranje nakon treninga priprema zdrave smoothije. Decathlon će naboljen vježbaču poklon iznenađenje. Partneri projekta su Falkensteiner Hotel&Spa Iadera te poliklinika Vaš pregled.