o nama

Od 2013. godine zajedničkim treninzima i edukacijom mijenjamo sliku Hrvatske i činimo ju sretnijom i zdravijom.

Aktivna Hrvatska je nacionalni, sportsko – edukativni projekt koji se održava petu godinu zaredom pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović  i u suradnji sa Središnjim državnim uredom za šport.

Užurbani ritam i stres modernog života ispred nas stavljaju mnoge izazove zbog kojih često zanemarujemo upravo ono najvažnije – naše zdravlje. Statistike otkrivaju da se Hrvati sve manje kreću i bave sportom i rekreacijom te da postajemo sve nezdravija nacija. Nacionalni projekt Aktivna Hrvatska upravo to nastoji promijeniti te edukacijom i primjerom pokazati važnost redovite tjelovježbe i pravilne prehrane.

Aktivna Hrvatska okuplja stručnjake iz područja kineziologije, nutricionizma i medicine, kao i brojne osobe iz sportskog i javnog života koji svojim primjerom daju putokaz nama ostalima. U sklopu projekta održavaju se zajednički treninzi i edukativni program u gradovima diljem Hrvatske, a na ovaj način aktivirali smo već više od 25. 000 ljudi. Aktivna Hrvatska može se pohvaliti i jednim zavidnim sportskim uspjehom; prošlogodišnji finalni trening u Zagrebu okupio je više od 550 ljudi i time postavio hrvatski rekord za zajedničko vježbanje na otvorenom!

U petoj sezoni ponovno ćemo obići sve regije Hrvatske, pripremamo i edukativna iznenađenja koja će Vas zasigurno oduševiti. Prijavite se za trening, vježbajte s nama, postavite nam pitanje ili zatražite besplatan savjet.

VJEŽBAJTE S NAMA

zatražite savjet od naših stručnjaka